Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Winter

Oliebollenmuffins

Nog één nachtje slapen, en dan is de laatste dag van 2017 alweer aangebroken! Tijd voor de oliebollen en appelbeignets dus. Of dit jaar misschien iets anders, als je daar meer zin in hebt! Ja? Dan hebben we vandaag een heel leuk recept voor je! We hebben de recepten voor onze oliebollencake en muffins van wentelteefjes in de mix gegooid, met als resultaat deze heerlijke muffins van oliebollen. Ideaal als je iemand bent die zo’n vette bol ook best een kluif vindt. Van één oliebol maak je namelijk twee muffins!

Ze zijn echt heel erg lekker. Helemaal als je wat oudere oliebollen gebruikt. De muffins krijgen dan een heel krokant korstje, mmmm… En het feest houdt nog niet op, want je kunt ze zelfs maken met je little ones die anders maar knikkebollend zitten te wachten tot het vuurwerk losbarst. 🙂 Dus hop, als een spéér richting de eerste de beste gebakkraam jij. Dan is het morgenavond gegarandeerd smullen geblazen!

  • 6 Muffins
  • 35 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 30-12-2017

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!