×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezondere eiwraps

Er zijn eindeloos veel manieren waarop je een ei kunt eten, maar heb je weleens een ei als wrap gebruikt? Waarschijnlijk niet! Een gezonde eiwrap is de perfecte basis voor een heerlijke lunch of avondmaaltijd, zoals bij deze 3x gezondere eiwraps. Vlees, vis of vega, je kunt er echt alle kanten mee op!

Nog niet uitgewrapt? Deze gado gado wraps kun je ook prima met een eiwrap eten!

1. Eiwraps met gezonde kruidenkaas

Je proeft gewoon niet dat hij gezond is! Deze eiwrap met gezonde kruidenkaas is heerlijk romig dankzij de hüttenkäse en toch knapperig door de sla en courgette. Echt een topper!

Eiwraps met gezonde kruidenkaas

2. Eiwraps met tonijn

Voor deze eiwrap met tonijn maak je de tonijnsalade zelf met Griekse yoghurt en zongedroogde tomaat. Een geweldige combinatie die onwijs goed op de eiwrap past!

Eiwraps met tonijn

3. Eiwraps met kipkerriesalade

De Griekse yoghurt in deze eiwrap met kipkerriesalade maakt ‘m lekker fris en past goed bij de kerrie. Deze zachte en toch pittige kipkerriesalade is zo lekker, die wil je bij alles eten!

Dit recept is geschreven op 16-01-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member