Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezonde quesadilla’s

De Mexicaanse keuken biedt veel lekkers en we kunnen haast niet kiezen wat we ’t liefst eten. Maar als we snel klaar willen zijn, dan zijn quesadilla’s favoriet . Ook omdat je oneindig kunt variëren met de ingrediënten. Wij tippen onze drie favoriete gezonde quesadilla’s!

Wist je dat je ook zoete quesadilla’s kunt maken? Deze met pindakaas en aardbeien zijn vast populair bij je kids.

1.Griekse quesadilla’s

Deze hele ingrediëntenlijst is een droom: olijven, zongedroogde tomaten, feta en spinazie met volkorenwraps. Ga vol voor deze twist op de Mexicaanse variant en geniet van een Griekse avond!

Griekse quesadilla’s

2. Quesadilla’s met avocadopesto en aubergine 

Quesadilla’s kun je net zo goed Mexicaanse tosti’s noemen. Bij deze variant gebruiken we geen ketchup, maar een avocadopesto. Behalve pesto, aubergine en zongedroogde tomaatjes, gaat er ook kaas in!

Quesadilla'savocadopesto_chickslovefood

3. Gezonde quesadilla’s

Hier op de redactie kwam iedereen snel aanlopen toen dit gerecht werd gemaakt. Deze quesadilla’s bevatten heerlijke groentes: aubergine, rode paprika, avocado, maar ook frisse cottage cheese!

gezonde quesadilla

Enjoy!

Dit recept is geschreven op 26-09-2020

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!