×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezonde bananenbroodmuffins

Als liefhebbers van bananenbrood en alles eromheen, maken we met liefde ook deze variant: bananenbroodmuffins! En aangezien ze ook bij jullie in de smaak vallen, hebben we dit fijne lijstje gemaakt met 3x gezonde bananenbroodmuffins. Snel verder lezen dus als je bijvoorbeeld deze bananenbroodmuffins met aardbei wil maken.

1. Bananenbroodmuffins met aardbei

Opgelet: van dit tussendoortje krijg je misschien al een beetje de lente in je bol! En weet je wat handig is? Deze muffins kun je makkelijk 2 weken in de vriezer bewaren, voor als ze niet allemaal in een keer op zijn ;).

2. Bananenbroodmuffins met appel en kaneel

Heb je een klein steuntje in de rug nodig bij het volhouden van je goede voornemens? Dan kunnen deze gezonde bananenbroodmuffins met appel en kaneel weleens dé oplossing bieden! Ze zijn namelijk, behalve lekker, ook nog eens hartstikke gezond.

bananenbroodmuffins met appel

3. Bananenbroodmuffins 

We sluiten deze 3x gezonde bananenbroodmuffins af met deze bananenbroodmuffins met kaneel en stukjes walnoot erin. Met een warm kopje koffie ernaast wordt dit vast een favoriet van je. Maak ze bijvoorbeeld op je vrije dag en eet ze de hele week als ontbijt.

bananenbroodmuffins-L'OR-1-chickslovefood

Dit recept is geschreven op 09-01-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member