Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezondere tussendoortjes

Bananenbroodmuffins met aardbei uit ‘Het vriezerproof-kookboek’

Het populairste recept op onze website? Bananenbrood. En terecht, het is gewoon gruwelijk lekker. Daarom weten we zéker dat deze muffinvariant ook echt in de smaak zal vallen. Bakken maar!

Meer van dit soort makkelijke recepten voor in je vriezer? Check ons Vriezerproof-kookboek dan eens!
SHOP HET VRIEZERPROOF-KOOKBOEK HIER

  • 12 Muffins
  • 55 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Leg de muffins naast elkaar op een bakpapiertje in je vriezer. Ze blijven zo’n twee weken lekker. Wil je ze tot drie maanden bewaren, verpak ze dan luchtdicht. Haal de muffins ‘s avonds uit de vriezer en laat op kamertemperatuur ontdooien zodat je ’s ochtends een heerlijk ontbijt hebt, of stop ze ‘s morgens vroeg bevroren in je tas voor een lekker ontbijt of tussendoortje later op de dag.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 25-05-2010

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!