Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezond bakken zonder bloem

In veel supermarkten is bloem uitverkocht, maar met 3x gezond bakken zonder bloem kan je tóch aan de slag! Zo omzeil je lange rijen en mede hobbybakkers in de supermarkt. De lijst met ‘3x gezond bakken zonder bloem’ laat niet alleen zien dat je kan bakken zonder meel, maar ook dat het super lekker is. Waar wacht je nog op?

1.  Healthy baking: havermoutmuffins

Heerlijke muffins van havermout, banaan en walnoten! Zeker ook leuk om met de kids te maken, want deze muffins zijn heel easy om te maken.

Havermoutmuffins

2. Suikervrije appelcake

We maken deze heerlijke cake van o.a. havermout, appel en rozijnen.  Check ook even de video dan weet je binnen een paar minuten hoe je deze cake moet maken, have fun!

gezonde cakerecepten

3. Fudge bars met chocolade en koffie

En last but not least, deze overheerlijke bars gemaakt van dadels, amandelen, pure chocolade en koffie! Wel even geduld, want ze moeten eerst even in de vriezer uitharden. Maar ze zijn het wachten meer dan waard!

GEZONDE CHOCOLADE FUDGE BARS MET KOFFIE EN NOTEN - CHICKSLOVEFOOD

Dit recept is geschreven op 02-05-2020

Nieuw! Ovenbijbel

WAUW… TROTS.. wij hebben de nieuwste editie van de populaire 'Bijbelreeks' mogen maken! Ruim 150 heerlijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol!

Reserveer nu