Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezonde baksels

Fudge bars met chocolade en koffie

Gesponsord – Een van onze favoriete recepten met chocolade op Chickslovefood.com is de chocoladefudge met amandelen. Een goddelijk recept waar je moeilijk vanaf kunt blijven. Vandaag maken we een nieuwe variant op dit recept met een andere favoriet van ons: koffie. Een hele fijne bijkomstigheid, deze bars zijn zo slecht nog niet. Je kunt er dus prima een paar meer eten. 😉 Heerlijk onder het genot van je favo serie, en een extra kopje koffie.

We hebben voor deze fudge bars de nieuwe L’OR aluminium espresso cups gebruikt. Het fijne aan deze capsules is dat je espresso of lungo een mooie crèmelaag krijgt. ​Wij​ ​kozen​ ​voor​ ​de​ L’OR Lungo Elegante ​in​ ​dit​ ​recept, maar je kunt natuurlijk ook een andere smaak kiezen als dat je voorkeur heeft.

  • 20 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

Bewaartip: Je kunt de fudge bars zeker een week in de koelkast bewaren.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 18-10-2017

Nieuw! Ovenbijbel

WAUW… TROTS.. wij hebben de nieuwste editie van de populaire 'Bijbelreeks' mogen maken! Ruim 150 heerlijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol!

Reserveer nu