Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezond bakken met havermout

Hoe vaak bak jij? En hoe vaak bak je gezond? Met deze galette van havermout, chocoladecake en suikervrije appelhavermoutkoeken heb je genoeg inspiratie om verantwoorde baksels op tafel te zetten!

En omdat we het niet kunnen laten, ook nog een link naar een zoet ontbijtje met havermout: havermout pindakaas pancakes 

1. Suikervrije appelhavermout koeken: 

Fan van appel door je havermoutpap? Probeer dan ook eens de appelhavermoutkoeken. Nog gezond ook, want suiker is in dit recept nergens te bekennen.

3x suikervrij bakken

2. Gezondere chocoladecake met havermout: 
Dit kun je natuurlijk als tussendoortje eten, maar ook als ontbijt. Deze chocoladecake wordt met pure chocolade gemaakt, maar gelukkig kun je je eigen favoriete smaak kiezen. Tip: verwarm de cake nog even in de oven voordat je hem eet en smullen maar!

https://chickslovefood.com/wp-content/uploads/2018/05/gezondere-chocoladecake-havermout-eindfoto1-chickslovefood.jpg

3. Galette van havermout met bramen

Dit pareltje is echt helemaal niet moeilijk om te maken én je hoeft maar weinig boodschappen in huis te halen. Een toprecept dus!  Er belandt een heerlijk krokant, maar tegelijkertijd toch smeuïg taartje met heerlijke verse bramen op tafel.

HAVERMOUT GALETTE MET BRAMEN - CHICKSLOVEFOOD

 

Dit recept is geschreven op 10-10-2020

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!