×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

10x tiramisu-recepten

Tiramisu, een van de vele redenen waarom we zo van Italië houden. De klassieke versie is natuurlijk heerlijk, maar met deze 10 tiramisu-recepten tover je echt wat origineels op tafel. Enjoy!

1. Gezondere tiramisutaart

Een gezondere tiramisutaart, kan dat nou echt? Zeker! Met dit recept steek jij binnenkort (of vandaag: hup, naar de winkel!) jouw favoriete toetje in een gezonder jasje.

2. Tiramisu met mango en witte Oreo

Paastiramisu met mango en witte oreo_001

Deze fantastische paastiramisu met mango en witte Oreo is makkelijk te maken en staat hartstikke mooi op de paastafel. Vergeten we bijna te vermelden dat het ook nog een heerlijke smaaksensatie is. En dat-ie ook príma het hele jaar door kan.

3. Limoncello-tiramisu

Limoncello tiramisu

Een echte showstopper, al zeggen we het zelf. De limoncello zorgt voor een frisse smaakexplosie van citroen. Precies waar we zin in hebben met warm weer.

4. Kruidnotentiramisu met witte chocolade

kruidnoten tiramisu

Zit je klaar voor een onwijs lekkere Sinter Sunday? Deze kruidnotentiramisu met witte chocolade is een feestje op je bord. Maken dus! Kan ook als de Sint in Spanje zit, want de kruidnoten liggen tegenwoordig toch bijna het hele jaar door in de winkel.

5. Stroopwafeltiramisu

Als je nog op zoek was naar een lekker dessert, dan heb je ‘m nu gevonden! Deze tiramisu met stroopwafel, slagroom, mascarpone, suiker en koffie wil je.

6. Gezondere tiramisu-pancakes

Koolhydraatarme tiramisu pancakes

Je dag begint goed met deze gezonde gezondere tiramisu-pancakes. Want zeg nou zelf, iedereen wil toch feestelijk en tegelijkertijd supergezond ontbijten? Een van de tiramisu-recepten die je echt niet mag missen.

7. Tiramisu-cheesecake

tiramisu cheesecake

Om je (lange) vingers bij af te likken, zo lekker is deze tiramisu-cheesecake! Bijkomend voordeel: deze no-bake taart met lange vingers, amaretto en koffie hoeft niet in de oven!

8. Nutella-tiramisu

nutella-tiramisu-bovenkant-chickslovefood

Nutella-fans opgelet: dit recept wil je echt niet missen! In de lange vingers, in de mascarponecrème én on top... Alles is Nutella.

9. Chocolate chip-tiramisu

Heb je ook weleens dat je snel een sinner in elkaar moet draaien en alle recepten die je kunt vinden minstens een uur duren? Voortaan maak je dan deze tiramisu met chocolate chip cookies!

10. Tiramisu met frambozen en witte chocolade

frambozentiramisu CHICKSLOVEFOOD

Was het elke dag maar Sinner Sunday, want voor deze tiramisu met frambozen en witte chocolade mag je ons altijd wakker maken!

 

Dit recept is geschreven op 20-07-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member