×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

10x snel avondeten in 10 minuten

Berehonger maar vooral géén zin (of tijd!) om te koken? Kennen we. Maar weet je, in de tijd dat je twee tosti’s bakt of je maaltijdbezorg-app uitpluist, kun je al avondeten op tafel hebben. Echt waar. Chickslovefood wederom to the rescue, hieronder vind je 10x snel avondeten in 10 minuten.

Maaltijden die dus écht in 10 minuten op tafel staan, zonder smokkelen. Beloofd!

1. Couscoussalade met feta-crumble

Geef je gezonde maaltijd net dat beetje extra door te kiezen voor deze couscoussalade met feta-crumble met maar 6 ingrediënten. ’t  Is een lekkere Skinny Six met avocado, walnoten en geroosterde feta. Aanradertje!

snel avondeten in 10 minuten

2. Halloumiburger

Waaaat, zo’n lekkere burger in slechts 10 minuten? Ja dus. En halloumi is een allemansvriend, dus je zit echt gebakken met dit recept.

snel avondeten in 10 minuten

3. Gebakken gnocchi met burrata

Over allemansvrienden gesproken… My god, hemelse burrata kom er maar in! Dit bord vol comfortfood bevat maar 5 ingrediënten en staat dus, je weet het inmiddels, in 10 minuten op tafel.

snel avondeten in 10 minuten

4. Pita’s met kip en avocado salsa

Ook altijd goed: een pitabroodje met veel lekkers erin! Met kip, sla en avocado bijvoorbeeld. Mmmm.

snel avondeten in 10 minuten

5. Wraps met avocadohummus

En over avocado gesproken…. Wraps met avocadohummus zijn een ware traktatie na een drukke dag! Deze romige wraps met avocado, hummus, gerookte kip en feta maak je zelfs al binnen 5 (!) minuten klaar.

snel avondeten in 10 minuten

6. Snelle Aziatische mihoensalade

Fan van de Aziatische keuken? Tijdens drukke dagen gaat deze snelle mihoensalade met avocado, paprika en cashewnoten zeker wel lukken!

snel avondeten in 10 minuten

7. Poké bowl met broccolirijst

Met poké bowls kun je eindeloos variëren. Van vis of vega tot zilvervliesrijst of bloemkoolrijst. Plus al die lekkere toppings, probeer daar maar eens uit te kiezen. Nou, deze variant is in ieder geval supersnel!

snel avondeten in 10 minuten

8. Orzo salade met feta

Ff die orzo in een minuut of tien koken, daar wat lekkere dingen doorheen roeren en hoppa, daar is je fijne snelle maaltijd met maar 5 ingrediënten.

snel avondeten in 10 minuten

9. Courgetti met romige garnalen

Courgetti met romige garnalen met 5 ingrediënten. En in tien minuten dus. Supermakkelijk en supersnel. ‘t Is dat we het zelf getest hebben, anders zouden we het ook niet geloven. Deze wil je!

snel avondeten in 10 minuten

10. Thaise salade met de ultieme dressing

Heel snel iets op tafel, maar zeker weten dat je 100% smaak hebt? Nou jongens, deze salade is écht een smaakexplosie. En dat in tien minuten, ‘t is bijna een wonder te noemen.

snel avondeten in 10 minuten

Nog meer behoefte aan snel avondeten in 10 minuten? Bekijk dit boek eens, je zult er geen spijt van krijgen.

Dit recept is geschreven op 03-11-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member