×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Weekmenu 6

Yes, hier is je nieuwe weekmenu! Met deze 7 recepten hoef je zelf niet meer te bedenken wat je de aankomende week gaat eten. Dat hebben wij wederom al voor je gedaan. Deze week lekker gezonde receptjes met niet al te veel ingrediënten, om weer back on track te komen na de feestmaanden. Eet smakelijk alvast! 😉

Romige raviolischotel met 5 ingrediënten

Kijk, dit gerecht is weer echt zo’n allemandvriend. Maar echt, íedereen lust deze romige raviolischotel met 5 ingrediënten.

Zoete aardappeltaart

Wat dacht je van deze skinny zoete aardappeltaart met hazelnoten en cranberry’s? Ziet er uit als een plaatje, toch?!

Boekweitwraps met avocado en pompoen

Deze boekweitwraps zijn niet alleen healthy en glutenvrij (!), maar ook hartstikke lekker.

Courgetti carbonara

Het is weer tijd voor een echte klassieker uit Italië, namelijk spaghetti carbonara. Dit keer laten we de pasta achterwege en vervangen we deze door courgetti.

Kip-kerrie naanbroden met 5 ingrediënten

Kijk, dit is nou écht zo’n lekker avondmaal dat iedereen lust. En je hebt er maar 5 ingrediënten voor nodig, kind kan de was doen!

Zoete aardappel met geitenkaas en honing

Met zoete aardappels kun je alle kanten op. Koken, prakken in een stamppotje, er frietjes van maken, er chips van maken… of ze poffen en vullen!

Dahlsoep

Wie houdt er nou niet van een warme kop soep als het zulk grauw weer is? Maak deze dahlsoep als je van lekker veel kruiden houdt en je je even in India wilt wanen.

Dit recept is geschreven op 16-01-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member