×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Weekmenu 2

Yes, hier is je nieuwe weekmenu! Met deze 7 recepten hoef je zelf niet meer te bedenken wat je de aankomende week gaat eten. Dat hebben wij wederom al voor je gedaan. Deze week lekker gezonde receptjes met niet al te veel ingrediënten, om weer back on track te komen. Eet smakelijk alvast! 😉

Green goddess courgetti in 15 minuten

Comfort food, maar dan skinny. Voor dit recept met 6 ingrediënten gebruiken we geen pasta, maar courgetti. Oftewel: spaghetti gemaakt van courgette.

Mexicaanse zoete aardappeltaart

Met deze Mexicaanse zoete-aardappeltaart geven we een originele twist aan de zoete-aardappeltaart.

Sriracha tofu bowl met 6 ingrediënten

Wij worden altijd blij van bowls. En deze keer hebben we weer een topper bedacht, al zeggen we ‘t zelf. Namelijk deze sriracha tofu bowl met 6 ingrediënten.

Zalmpakketjes uit de oven met 6 ingrediënten

Je eet vást wel eens zalm, maar heb je weleens krokante zalmpakketjes uit de oven gemaakt? Dat is LEKKER. Het is een beetje het idee van een loempia.

Tagliatelle met brie uit de oven

In totaal heb je slechts 5 ingrediënten nodig om dit comforting maaltje klaar te maken, waaronder brie, spinazie en (vega) spekreepjes. Die combi is TOP!

Italiaanse bonenburgers met basilicummayo

Soms heb je gewoon even zin in een sappige hamburger, of de vegetarische variant. Deze Italiaanse bonenburgers met basilicummayo zijn delicious, al zeggen we het zelf.

Noedelsoep met paddenstoelen – 6 ingrediënten

Chickslovemushrooms, maar echt. Ze bevatten weinig calorieën, da’s in zo’n lekker Skinny Sixje als dit recept van noedelsoep met paddenstoelen toch wel heel fijn, niet dan?

 

Dit recept is geschreven op 05-01-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member