×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Zelf maken

Woksaus

Woksaus. Da’s zo’n ingrediënt dat je waarschijnlijk meestal in een flesje in de supermarkt koopt. Snappen we, doen we zelf ook altijd. Er zijn zoooveel lekkere varianten te verkrijgen! Maar weet je, soms is het ontzettend leuk om zélf de keuken in te duiken en zo’n supermarkt essential from scratch te maken…

Dus woksaus zelf maken? Ja! Dat geeft voldoening én veel smaak. Moeilijk? Nee joh, dit is Chickslovefood, dan weet je dat ‘t makkelijk is ;-). Enne, nu komt de uitsmijter van dit verhaal: deze woksaus bevat maar 7 ingrediënten en is in 5 minuten klaar!

Dus het moge duidelijk zijn, vandaag staat woksaus op het menu. En die gebruik je dan bijvoorbeeld bij deze gezonde pad thai.

Meer saus zelf maken? Moet je hier eens kijken, 10 recepten op een rij!

Het recept voor deze woksaus komt uit ons Everything you need is Chickslovefood-kookboek. Als je dit boek bezit, heb je geen andere recepten meer nodig. Het bevat ALLES! Van ontbijtjes tot makkelijke diners, van borrelhapjes tot fijne recepten om from scratch te maken, zoals deze woksaus. Dit dubbeldikke boek kost maar €24,99. Shop ‘m hier!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-02-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member