×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Lunch

Tomaten maaltijdsoep

Weinig tijd om te koken? De oplossing staat hier voor je neus, een tomaten maaltijdsoep! Voedzaam én lekker makkelijk, want de oven doet ‘t meeste werk voor je! We gooien namelijk alle ingrediënten eerst even de oven in. Wordt de knoflook zo heerlijk smaakvol van. Enne, deze soep is dus echt príma geschikt als avondmaaltijd, want de witte bonen maken ‘m goed vullend. De kleine eters merken overigens niks van die witte bonen en de lading groentes, die zijn goed verstopt in dit heerlijke soepje!

Ook handig: je kunt een maaltijdsoep alvast maken wanneer je tijd hebt en daarna lekker in de vriezer gooien. Heb je altijd een voedzame maaltijd bij de hand, wanneer je niet zoveel tijd of zin hebt om te koken. Uiteraard kun je deze tomaten maaltijdsoep ook lekker meenemen naar je werk als voedzame lunch! Enne, we hebben nog veel meer lekkere soepjes voor je klaarstaan, kijk deze 10x maaltijdsoepen maar eens. Voor als je eens af wilt wisselen!

Benieuwd naar meer handige recepten om in te vriezen? Dan is ons Vriezerproof-kookboek wat voor jou! Dit boek staat bomvol ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners die allemaal in je, jawel, diepvries kunnen. Allemaal te maken met maar 5 ingrediënten, dus je hoeft er nooit lang voor in de keuken te staan.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-04-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member