×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Springroll XXL

Deze springroll XXL is weer een heerlijke gezonde hap, binnen onze welbekende categorie ‘skinny six‘! Met maar 6 ingrediënten flans je dit kleurrijke maaltje in elkaar. Voor deze grotere versie van de klassieke springroll gebruik je 4 springroll vellen, sappige garnalen, knapperige wortel, romaine sla, mihoen en cashewnoten. Enne, binnen slechts 20 minuten staat ‘t al voor je neus! Ideaal na een lange werkdag of als je iets lekkers wilt meenemen naar het park.

Het bereiden van de Springroll XXL is heel easy peasy. Begin met het weken van de mihoen in warm water en week vervolgens de springroll vellen kort in water totdat ze zacht en flexibel zijn. Leg de bladeren romaine op de 4 vellen, gevolgd door mihoen, garnalen, wortel en de geroosterde cashewnoten. Rol de 4 vellen samen strak op en voilà, je hebt de perfecte springroll XXL!

Bevielen deze springrolls je wel en benieuwd naar meer variatie? We hebben nog véél meer op ons blog, zoals de springrolls met tofu (voor als je zin hebt in iets vegetarisch), de smaakvolle springrolls met pulled chicken (voor als je zin hebt in iets hartigs), of de vegetarische springrolls XL (voor als je gewoon heel veel honger hebt 😉 ). Elk van deze recepten biedt een unieke twist op de klassieke springroll en zijn net zo eenvoudig te maken als de Springroll XXL. Bovendien kun je in ons ‘Skinny Six‘ kookboek nog veel meer inspiratie vinden voor gerechten die je met slechts zes ingrediënten kunt bereiden. Zo makkelijk kan lekker en gezond koken zijn!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker met wat sojasaus!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 17-06-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member