×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Lunch

Sperziebonensalade

Sinds Mathis er is ben ik de koningin van de supersnelle (lunch)salades, al zeg ik het zelf. Het blijft namelijk een uitdaging om iets lekkers te maken en dat dan liefst ook nog te fotograferen en uit te tikken, zodat het op de site kan. Eigenlijk stond er een hele bloemkool uit de oven op het programma van vandaag, even een werkje. Nope, zulke recepten maak ik volgende maand weer als Mathis op het kinderdagverblijf zit en ik meer tijd heb :).

Een snelle lunch dus. Oke, oke, een boterham met pindakaas is altijd sneller. Maar ik wil graag óók een beetje slank doen en aan de vitamines denken, ik heb m’n before pregnancy body immers nog niet helemaal terug. Dus hierbij een recept voor een snelle salade met sperziebonen die je perfect met lunch of diner kunt eten. Voedzaam dat -ie is! Op de foto’s zie je één portie, hieronder heb ik het uitgetypt voor twee personen. En wat is -ie lekker.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 11-04-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member