Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Lunch

havernaanbrood met courgette

We zijn gek op zelf naanbrood maken, maar dat wist jij allang toch? Online maken we veel met naanbrood en in ons nieuwe boek ‘het meal planning kookboek’ staat een recept voor speltnaan. Vandaag een variant met haver. Maal havermout tot meel en maak er naambrood van. That’s it.

Dus ik schrijf het recept er niet bij uit haha. Jawel hoor. Want in deze havernaantjes doe ik ook wat courgette en zongedroogde tomaten. Ideaal als je zin heb in een heerlijke, healthy lunch. Echt jongens, probeer deze!

  • 4 stuks
  • 25 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je kunt ze eigenlijk gewoon zo al eten, of nog een beetje extra courgette grillen en erop leggen met nog wat zongedroogde tomaten. Of helemaal los gaan met rucola, geitenkaas, noten, hummus. Name it!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-11-2016

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!