Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Salade met burrata en olijven

Oké, even geen volwaardige avondmaaltijd zoals je van ons gewend bent in de 5 or less, maar wél een hele lekkere salade! Voor deze salade met burrata en olijven heb je niet veel nodig, zo’n heerlijke romige mozzarella maakt van alles een feestje. Daarom maken we deze zomerse salade met slechts vijf ingrediënten. Maak hem af met wat cherry tomaatjes, basilicum en een goede olijfolie. Je serveert hem binnen een handomdraai, want écht koken zit er niet bij.

Als deze salade met burrata en olijven je bevalt, kijk dan eens naar onze salade met burrata, serranoham en pistachepesto.

  • 2 Personen
  • 10 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 07-07-2020

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!