×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Romige raviolischotel met pistache – 5 ingrediënten

Ben je op zoek naar een simpel, snel en overheerlijk recept? Probeer dan deze romige raviolischotel! Deze topper maak je met slechts vijf ingrediënten: courgette, crème fraîche, mozzarella, pistachenoten en ravioli naar keuze. Een ideaal 5 or less’je dus, dat je binnen een mum van tijd op tafel hebt staan. Gooi alles in één ovenschaal, zet het 15 minuten in de oven en voilà! Een makkelijk, snel en lekker gerecht. Plus, je hebt maar één schaal om af te wassen: win-win dus!

De zachte ravioli en romige crème fraîche zijn een match made in heaven, zó heerlijk romig 😉 . De courgette zorgt voor een frisse, knapperige twist, de gesmolten mozzarella maakt ‘m lekker smeuïg en de pistachenoten zijn lekker zout en crunchy. Als je nu nog niet overtuigd bent.. 😉 oja, enne, hoe je ‘m maakt? Nou, je gooit letterlijk alle ingrediënten in een ovenschaal (oké, én je snijdt even de courgette en mozzarella in stukjes) en that’s it! Even de oven in en hoppa, ‘t is gepiept.

Ben je gek op snelle en makkelijke ovenschotels? Je vindt nog véél meer heerlijke recepten op ons blog, zoals de romige raviolischotel of dit handige lijstje met 10x ovenschotels met 5 ingrediënten. Enne, voor de echte fans hebben we nog meer 5 or less’jes verzameld in dit kookboek. Perfect voor iedereen die van lekker eten houdt zonder uren in de keuken te staan!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 18-06-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member