×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Red velvet brownies

Wat als je smeuïge brownies combineert met een klassieke red velvet cake? Nou, dan krijg je dus deze red velvet brownies! Ze zijn onweerstaanbaar en zien er ook nog eens mooi uit. Laat je niet afschrikken door de wat langere ingrediëntenlijst dan je van ons gewend bent, want het valt mee hoor. Binnen drie kwartier kun jij je tanden zetten in deze goddelijke brownies.

Meer red velvet-recepten vind je hier. Weet je het zo net nog niet met die red velvet-trend, maar ben je wel gek op brownies? Die hebben we natuurlijk ook in alle soorten en maten voor je. Wat dacht je van gezonde pumpkin brownies of zwarte bonenbrownies? Klinkt misschien een beetje als een straf, maar trust us: ze zijn lékker.

Heb je het al gezien? Onze 366 dagen 5 or less-scheurkalender voor 2024 (inderdaad, een schrikkeljaar) is nu te pre-orderen. Ideaal cadeautje voor de feestdagen!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-05-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member