×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezondere baksels

Gezonde pumpkin brownies

Heb je weleens pumpkin brownies geproefd? Dan weet je al dat de combi van chocolade en pompoen hartstikke lekker is. Deze keer maken we gezonde pumpkin brownies. Ze hebben de heerlijke smaak van pompoen gecombineerd met chocolade in de vorm van een rijke, smeuïge brownie bite. Probeer daar maar eens van af te blijven! Of niet, want hé, we hebben ze niet voor niets ‘gezond’ gemaakt!

Wil je liefst nog meer van die gezonde tussendoortjes maken? Kijk dan eens hier want dan kun je je lol op! Keuzes genoeg! Ben jij vooral van het gezellig op woensdag- of zondagmiddag bakken met je kids? Dan zijn deze recepten da bomb, daar kun je wel weer even mee vooruit, toch? Thank us later!

Chocolate lovers onder ons die al niet genoeg kregen van deze gezonde pumpkin brownies, probeer ook eens deze gezondere brownie met courgette. Klinkt gek, is superlekker!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 05-02-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member