×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x de beste red velvet-recepten

Yes, 3x de beste red velvet-recepten! Daar wordt toch iedereen blij van? De bekende rode taart met roomkaasglazuur hebben we te danken aan de Amerikanen. Volgens traditioneel recept is het een hoge taart die uit verschillende lagen bestaat. Wij weten echter allang: red velvet kan in allerlei vormen geserveerd worden. Dat doen wij dan ook maar al te graag en daarom presenteren we vandaag drie heerlijke varianten op de populaire klassieker.

Over klassiekers gesproken; heb je onze ouderwetse appeltaart met noten al eens gemaakt?

1. Red velvet cheesecake

Wij zijn gek op red velvet én op cheesecake, dus deze combi moest er een keer van komen. En wat is het een succes! Hij is namelijk niet alleen onwijs mooi, maar ook verschrikkelijk lekker. De rode taart maken we natuurlijk zelf en toppen we vervolgens af met een heerlijke cheesecake-laag van witte chocolade.

3x de beste red velvet recepten

2. Red velvet marmermuffins

Deze red velvet marmermuffins staan pas sinds kort op ons blog, maar behoren nu al tot onze favoriete sinners. Je maakt deze beauty’s van onder andere Griekse yoghurt, vanille-extract en cacaopoeder.

Red velvet marmermuffins

3. Gezondere red velvet pancakes

We sluiten deze 3x de beste red velvet-recepten verantwoord af. Want ja, ook als je op de gezondere toer bent, kun je voor een red velvet-baksel kiezen. Deze pancakes maak je van onder andere havermout en cacaopoeder. En de rode kleur? Daar gebruik je een beetje bietensap voor.

Gezondere red velvet pancakes

Dit recept is geschreven op 28-08-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member