×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Preischotel met gehakt met 5 ingrediënten

Héérlijk, die ovenschotels. Je hoeft alleen een beetje voorbereidingswerk te doen, en vervolgens doet de oven de rest! Kun je ondertussen de boel opruimen, de kinderen van school halen of lekker netflixen ;). Deze preischotel met gehakt met 5 ingrediënten is er weer zo eentje. Met een paar ingrediënten flans jij deze preischotel al binnen 10 minuutjes in elkaar. Daarna even de oven in en 20-25 minuten later staat -ie voor je neus. We maken ‘m met aardappel, prei, (vega) gehakt, kaas en kookroom. Easy does it!

Ben jij net als wij dol op ovenschotels? Dan hebben we nog veel meer leuks voor je. Wat dacht je van een makkelijke gnocchi-ovenschotel met kip? Of 10x ovenschotels in 20 minuten, die dus lekker snel klaar zijn. Liever koolhydraatarm? Ook dat kan, kijk deze Koolhydraatarme ovenschotel met vega gehakt met 6 ingrediënten of dit lekkere rijtje met 5x koolhydraatarme ovenschotels maar eens.

Enthousiast over deze preischotel met gehakt met 5 ingrediënten en ben je nu benieuwd naar meer recepten voor in de oven? Bekijk dan ons Ovenbijbel – kookboek maar eens. In de Ovenbijbel, wat je gerust een makkelijke ovenbijbel mag noemen, staan ruim 150 recepten van Chickslovefood die je, jawel, allemaal in je oven maakt!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 06-02-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member