×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

Plukbroodjes met brie

Deze plukbroodjes met brie zijn heerlijk als borrelhapjes, maar ook ideaal als bijgerecht voor bij de soep. Het is bovendien de ideale weekendhap. Voor deze plukbroodjes met brie heb je alleen tijgerbroodjes, roombrie, kruidenboter en bosuitjes nodig. En binnen 20 minuten staan ze al op tafel, maar je hebt er maar 5 minuten werk aan, want de rest doet de oven voor je. That’s how we like it!

Ga je borrelen vanmiddag of later dit weekend? Lees dan vooral verder, want eerder deelden we al dit pizzabreekbrood, dit lekkere borrelbrood caprese en dit 3x borrelbrood met 5 ingrediënten. Allemaal erg lekker, maar deze plukbroodjes met brie ontbraken nog op ons blog. Nou, steek even 5 minuten je handen uit de mouwen en schenk dan de drankjes maar in, want voor je het weet, zijn de plukbroodjes met brie klaar (en op, haha!).

Ben je op zoek naar meer van dit soort borrelhapjes, dan kun je in dit fijne e-book je hart ophalen. Het is dan wel niet ‘het feestseizoen’ nu, maar voor een verjaardag, borrel of ander feest kun je dit Party on a budget e-book ook heel goed gebruiken.

 

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 31-03-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member