×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Pizzabreekbrood

Aah, de laatste dag van het jaar. Ik vind het zo raar! Maar ook fijn. Ik heb een heerlijk en goed jaar gehad, maar vind het altijd zo lekker om een fris begin te hebben, een verse start. Het is hip om te zeggen ‘ik doe niet aan goede voornemens’, maar ik doe er wel aan, hoor. Iedere nieuwe maand heb ik weer nieuwe voornemens, haha. Goed, de laatste dag van het jaar dus. Grote kans dat je vanavond vrienden of familie over de vloer krijgt, of dat je zelf bijtijds de deur uit gaat om een feestje bij anderen te vieren. Een goed voornemen: verwen de lieverds om je heen wat vaker met een lekker, makkelijk borrelhapje :).

Mmm, dit breekbrood is prima als diner met een soepje of serveer deze hap als borrelbrood voor je gasten!

Dit recept is perfect om zowel even snel te eten (met bijvoorbeeld een soepje erbij) als diner voor als je nog vanalles op het programma hebt staan vanavond, maar kun je ook maken als borrelhap voor later op de avond, om met al je gasten te delen! Ik zag een variant van dit brood een hele tijd geleden al op de site van Pauline, later ook op Pinterest en toen ik zag dat onze Janinke ook nog een how to op onze Facebookpagina had gedeeld bedacht ik me; da’s een lekker happie voor op de laatste dag van het jaar :). Dit recept is zooo simpel: brood volproppen, verwarmen, eten. That’s it!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“ga lekker los met variaties! Kies eens mozzarella, verse tomaat en basilicum bijvoorbeeld.. Mmmm.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 31-12-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member