×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Lunch

Pittige avocadospread

Nu ik bíjna 31 ben, ben ik meer met m’n huid bezig dan dat ik ooit was. Want de leeftijd, maar ook het hebben van een baby (en dus minder slaap…) zorgen definitely voor de eerste kraaienpootjes. Wat prima is, maar ik wil de echte raisin face graag voorkomen, haha. Niet alleen met een fijne crème, maar ook met voeding, kun je huidveroudering best even een halt toeroepen. Heb je wel eens van het co-enzym Q10 gehoord? Q10 kan zowel door voeding als door huidverzorging effect hebben. Door je huid van buitenaf én van binnenuit aan te vullen met extra Q10 kom je al een heel eind dus.

 

Q10 zit in veel producten, maar rundvlees, sojaolie, sardientjes, makreel, avocado en pinda’s spannen de kroon. Dusssss, hier een recept met wel avocado als pinda’s, lekker veel Q10 dus. Bye, bye huidveroudering, hallo versteviging! Ik heb dit broodje met zelfgemaakt vega beleg voor Elise en mij gemaakt op een kantoordag en wat hebben we gesmuld!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 25-05-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member