×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

tussendoortjes

Pindakaassnack met banaan (3 ingrediënten)

Sommige recepten zijn zó makkelijk dat je je afvraagt waarom je er niet eerder bent opgekomen. Dit is er zo eentje: Een heerlijke pindakaas-banaansnack met in totaal maar 3 ingrediënten. Oké, 4 als je van een snufje zout houdt! En dit is niet alleen een makkelijk recept, ook een heel snel recept. 5 minuten en jouw pindakaassnack met banaan staat al in de vriezer! En daar bewaar je ‘m vervolgens ook, zodat je er steeds wat kunt afbreken wanneer je zin hebt in een voedzaam tussendoortje.

Hoe je het maakt dan? Je legt wat antislip bakpapier (dat hebben ze gewoon bij de supermarkt) op een plank of plaat en belegt deze met plakjes banaan. Daarna een laag pindakaas, wat gesmolten chocolade, een snufje zout… en hoppa,. that’s it! De vriezer doet verder het werk voor je. Na een uurtje is de pindakaassnack klaar, en breek je ‘m in stukken. Zo’n snack wordt ook wel een ‘bark’ genoemd, trouwens!

Enne, ben je nou sowieso wel tussendoortjes uit de vriezer, zodat je altijd een snack bij de hand hebt? Kijk hier dan eens. Op zoek naar meer lekkere recepten met pindakaas? Dan moet je hier zijn. En ook een tip: dit boek staat bomvol allerlei soorten gerechten die in je vriezer kunnen! Reuzehandig.

 

TIP! Meer recepten die in je vriezer kunnen? Dit kookboek staat er bomvol mee!
Scoor voor een prikkie door op de cover te klikken.
Het vriezerproof-kookboek

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 17-04-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member