×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5X gezonde tussendoortjes die je kunt invriezen

Ben jij af en toe een haastige Harry, maar wil je wel graag op je voeding letten? We’ve got you. Gezond eten kan soms best tijdrovend zijn. Maar wat nou als je je gezonde tussendoortjes kant-en-klaar in je vriezer hebt liggen? Prep ‘t voor de hele week, of gooi ze in de vriezer en ‘t kan nog langer mee. Tenminste.. als het lukt er vanaf te blijven! 😉 Daarom: 5 gezonde tussendoortjes om in te vriezen!

1. KWARKBOLLETJES MET ROZIJNEN UIT ‘HET VRIEZERPROOF – KOOKBOEK’

Hoe kan je een gezond tussendoortje én lekker én healthy maken? Nou, zo dus! Dit kwarkbolletje maak je ook nog eens sneller dan snel met maar 5 ingrediënten. En deze heerlijke snack kun je gewoon bewaren in de vriezer.

2. MUESLIREPEN MET YOGHURT

Je hebt vast wel eens de kant-en-klare mueslirepen in je kast gehad. Maar wist je dat je ze ook zelf kunt maken, zodat ze nog lekkerder én gezonder zijn? En deze heerlijke repen met yoghurt zijn ook in te vriezen, handig!

3. SUPERMAKKELIJKE BOSBESSENSCONES

Een van onze favo gezonde tussendoortjes! Deze luchtige scones wil je, geloof ons. En de titel verklapt het al: deze heerlijkheid is supermakkelijk om te maken. Je hebt namelijk maar 5 ingrediënten nodig.

4. GEZONDERE MARS

Oh my.. zegt de foto niet al genoeg? Als je nu niet naar de keuken wilt rennen om dit te maken, weten wij het ook niet meer. Deze gezondere Mars maken we met nootjes, dadels en pure chocolade. En als je je in kunt houden, kun je ze in de vriezer bewaren voor later!

5. TROPISCHE SMOOTHIE

Last but not least.. een smoothie! Dit gezonde tussendoortje kun je alvast klaarleggen in je vriezer. Hoe dan? Nou, gewoon zakjes in je vriezer hebben liggen, vullen met je favo smoothiemix en, hoppa, in de ochtend legen boven je blender!

Benieuwd naar nog meer gezonde tussendoortjes om in te vriezen? Shop dan ‘Het vriezerproof – kookboek’ met héél veel gezonde en lekkere inspiratie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit recept is geschreven op 09-09-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member