×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Pappardelle met biefstuk

Een romige pasta die maar 5 ingrediënten bevat én klaar is in 15 minuten. Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Dit recept van pappardelle met biefstuk bewijst maar weer eens hoe snel en makkelijk je een heerlijk gerecht op tafel op tafel kunt zetten. En je weet, wij houden daar ook van. Trouwens, deze pappardelle met witlof en spekreepjes is al binnen 10 minuten klaar. Ja hoor, het moet niet gekker worden.  Wil je graag nog meer snelle, lekkere pasta’s met weinig ingrediënten? Dan hebben we hier een toplijstje van 10 snelle pasta’s voor je.

Was je juist enthousiast geworden door het woordje ‘biefstuk’ in pappardelle met biefstuk? Dan is deze Aziatische biefstuksalade (die al in 10 minuten klaar is!) ook echt jouw ding. Vooruit, om het af te leren nog een biefstukrecept met een onverwachte twist: biefstuk met balsamico-aardbeien. En ja, dat is hartstikke lekker. Dus maken maar.

Deze pappardelle met biefstuk komt trouwens uit dit geweldige boek (wat eigenlijk een plan is!) dat je zeker moet scoren als je het nog niet hebt, want het is nu ook nog in de sale. Joe! Thank us later!

 

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 28-02-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member