×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Pannenkoeken traybake – 6 ingrediënten

Fan van gezonde pannenkoeken, maar even geen zin om een uur in de keuken te staan om pannenkoek na pannenkoek te bakken? Dan is deze kidsproof pannenkoeken traybake met maar 6 ingrediënten perfect! Een heerlijk en gezond ontbijt, zonder heel veel tijd kwijt te zijn. En helemaal mooi: je kids kunnen helpen met het bereiden van dit recept! Deze kidsproof pannenkoeken traybake komt namelijk uit ons Kids love cooking-kookboek. Een ontzettend populair kookboek voor oud… en jong! Je duikt niet vóór je kids de keuken in met de recepten uit dit boek, maar je bakt en kookt echt samen! Zelfs kleintjes vanaf 3 jaar kunnen al meehelpen! En dan maak je de lekkerste dingen, zoals deze kidsproof pannenkoeken traybake dus :).

Ditmaal heb je nodig: bananen, rood fruit, zelfrijzend bakmeel, Griekse yoghurt, honing en eieren. Niks ingewikkelds aan. We raden je aan om twee van zulke platen te maken als je vier of vijf mensen aan je ontbijttafel hebt, dus dan verdubbel je de hoeveelheden. Nou, laat die gezonde pannenkoeken vandaag even voor wat ze zijn en duik samen de keuken in voor deze geniale uitvinding: een kidsproof pannenkoeken traybake!

Enne psst… helemaal dol op gezonde pannenkoeken? Bekijk onze 3x pancakes voor nog veel meer inspiratie.

 

Het kids love cooking kookboek

Dit recept komt uit Het kids love cooking-kookboek. Daarin vind je ruim 70 kidsproof recepten voor elk moment van de dag, die je samen met je little ones kunt maken!

Koop dit boek hier voor slechts € 15,00!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 24-08-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member