Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x pancakes

Yes, vandaag maar liefst 3x pancakes op een rij! Wie ga jij dit weekend verrassen met een heerlijk stapel pannenkoeken? Of maak je een van deze 3x pancakes gewoon lekker voor jezelf? Niet heel gezond, maar wel heel lekker! Wil je toch liever gezondere pancakes? Kijk dan eens in dit rijtje of daar wat voor je bij zit.

1. American pancakes

Deze fluffy pannenkoeken moet je echt eens zelf maken! Heerlijk voor een verwen ontbijtje met wat maple syrup of boter eroverheen!

american pancakes

2. Apple crumble pancakes

De combinatie van pancakes met apple crumble is echt yummie! En dan ook nog eens met een drizzle van karamel on top, we love it!

apple crumble pancakes

3. Brownie pancakes

Pancakes met lekker veel chocola, wie wil dat nou niet?! Binnen 20 minuten heb je een overheerlijk stapeltje van deze brownie pancakes op tafel staan!

brownie pancakes

Dit recept is geschreven op 29-08-2020

Reserveer nu: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

RESERVEER NU!