×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Orzo met paddenstoelen – 5 ingrediënten

Gesponsord – YES! Het is herfst :). Waarom we daar zo blij mee zijn? Nou, omdat de herfst het ideale seizoen is voor comfort food met paddenstoelen, zoals deze orzo met paddenstoelen. En laten we daar nou echt gék op zijn, op die paddenstoelen. Waarom? Nou, heb je even. Ze zijn ten eerste veelzijdig (van deze orzo tot soep, van taart tot pasta, je kunt er ALLES mee), daarnaast hebben ze een heerlijke structuur waardoor je ze prima als vleesvervanger kunt gebruiken. Ze bevatten veel voedingstoffen terwijl ze laag in calorieën zijn (soms best fijn, toch?), maar bovenal: paddenstoelen zijn HEERLIJK.

Enne, ze komen gewoon van eigen bodem of Europese bodem, hè! Van kastanjechampignon tot oesterzwam, ze hoeven niet helemaal vanaf de andere kant van de wereld te worden ingevlogen, ook een fijn idee. We hebben dit recept dan ook gemaakt samen met europeanmushrooms.com.

Anyway, terug naar de orzo met paddenstoelen. Deze heerlijke ovenschotel bevat maar 5 ingrediënten. En de oven doet het werk. Ideaal! Laten we snel beginnen.

(Gefinancierd door de Europese Unie. De hier geuite ideeën en meningen komen echter uitsluitend voor rekening van de auteur(s) en geven niet noodzakelijkerwijs de ideeën of meningen van de Europese Unie of het Europees Uitvoerend Agentschap onderzoek (REA) weer. Noch de Europese Unie, noch de steunverlenende autoriteit kan ervoor aansprakelijk worden gesteld)

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Lekker met wat geroosterde pijnboompitjes on top!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-11-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member