×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Bloemkoolrijst met zalm – 5 ingrediënten

Soms heb je van die avonden, dan wil je makkelijk eten, snel aan tafel, maar wél met iets verantwoords voor je neus! Nou, dan is de oplossing deze bloemkoolrijst met zalm en sperziebonen. Bomvol vitamines en lekker weinig koolhydraten, en dat terwijl -ie maar 5 ingrediënten bevat, hè! En ja, snel is -ie, dit gerecht zet je binnen 20 minuten op tafel. Dit gerecht is al helemaal een topper als je zin hebt in iets uit de Aziatische hoek.

Enne, easy does it: terwijl de sperzieboontjes koken, maak jij zelf de bloemkoolrijst en bak je de zalmfilets lekker met een uitje en wat sojasaus. Zin om nóg minder werk te verrichten? Je kunt natuurlijk ook een kant-en-klaar zakje bloemkoolrijst kopen voor dit lekkere gerecht met een Aziatisch tintje.

Enne, inspiratie nodig voor nog meer gerechten met zalm zodra je deze bloemkoolrijst met zalm op hebt? Moet je hier eens kijken, we hebben genoeg recepten met deze lekkere vis online staan! Ben je sowieso van het snelle koken? Onze specialiteit is recepten die in minder dan 20 minuten klaar zijn. Moet je ook deze 3 simpele recepten maar eens bekijken.

Oké, terug naar de bloemkoolrijst met zalm. Als je nu je boodschappen doet, ben je jezelf straks heel dankbaar. Ga jij ‘m vanavond maken?

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker met wat sesamzaadjes!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-08-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member