Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Lunch

Oosterse vegan tonijnsalade

Gesponsord – Tonijnsalade, dat kan toch niet vegan?! Met deze Oosterse vegan tonijnsalade laten we zien van wel! We maken ‘m met VUNA, een nieuw product van Garden Gourmet dat je kunt kopen bij Albert Heijn. Deze veganistische tonijnvervanger is gemaakt op basis van erwteneiwitten en zit bomvol proteïne.

In deze salade gebruiken we VUNA koud, in combinatie met avocado, edamame en komkommer. Maar probeer hem gerust ook ‘ns een keertje in een warm gerecht! De vegan tonijnsalade lijkt qua structuur heel erg op ‘normale’ tonijnsalade en is lekker op een cracker of broodje. Wij zijn het er in ieder geval over eens; VUNA “tastes like tuna”, vind jij dit ook?

Meer veganistisch eten? Bekijk dan snel onze 10x vegan lunch.

 

  • 2 Personen
  • 5 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-10-2021

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!