×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Noedelsalade met knapperige tofu

Zin in een supersnel diner zonder lange ingrediëntenlijst? Dan ben je op ‘t juiste (web)adres beland 😉 . Deze noedelsalade met knapperige tofu maak je namelijk met maar 6 ingrediënten én in 20 minuutjes! Yes, knapperige tofu, dat lees je goed. We maken ‘m namelijk knapperig met maizena! Superhandig! Wist je dat je hiermee (of met polenta) heel veel ingrediënten lekker knapperig kunt maken? Wij gebruiken ‘t ook vaak bijvoorbeeld zoete aardappelfrietjes!

Goed, weer terug naar de noedelsalade. Naast de tofu en de maizena, vullen we ‘m nog aan met wortel julienne (hoef je lekker niet zelf wortels te snijden/raspen!), knoflookteentjes en sojasaus. Die laatste twee zijn natuurlijk echte smaakmakers, dat proef je zéker terug. Ook lekker: mocht je ‘m nou extra vullend willen maken, dan kun je er ook nog taugé aan toevoegen.

Bevalt deze noedelsalade met knapperige tofu? Misschien is deze gezonde Thaise noedelsalade dan ook wel wat voor jou. Of ga voor een lekkere mihoensalade met tofu of mihoensalade met zalm. Enne, als je denkt: zulke snelle recepten met weinig ingrediënten wil ik vaker? Er staan hier genoeg skinny six’jes op je te wachten!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Maak 'm extra vullend met wat gewokte taugé!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 27-05-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member