Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Marokkaanse couscous met kip

Deze heerlijke Marokkaanse couscous met kip wordt nog lekkerder dankzij de ras el hanout die we eraan toevoegen. Ras el hanout is een kruidenmengsel van wel 20 (!) specerijen. Verder bereiden we de couscous met gegrilde aubergine en courgette. Voor de finishing touch gebruiken we gedroogde abrikozen en rozijnen. Bekijk hier de video voor de instructies!

We hebben behoorlijk veel couscousrecepten op onze site staan, waaronder deze frisse couscous met zalm of een Mexicaanse couscous. Genoeg keuze dus als je door dit recept geïnspireerd raakt om wat vaker couscous te serveren!

 

  • 2 Personen
  • 30 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 28-10-2020

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!