×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Makkelijke gado gado uit de stoomoven

Gesponsord – Gado gado maken, zónder minstens 4 pannen op het vuur? Ja hoor, dat kan gewoon! Deze makkelijke gado gado maken we namelijk in de stoomoven, zo handig! We gebruiken de stoomoven van AEG, die ook nog eens de Steamify-functie heeft. Dat betekent dat de oven met je meedenkt hoeveel stoom je moet gebruiken. De oven selecteert het juiste stoomniveau voor je maaltijd.

Een ovenschotel die je normaal op 150 graden zou bakken? Nou, schuif de oven in en stel 150 graden in met de Steamify-functie, de oven weet dan zelf hoeveel stoom erbij moet. Makkelijker kán gewoon niet.

En in ‘t geval van deze makkelijke gado gado? Je kunt voor de instelling volledig stoom, 99 graden gaan. Wij hebben ditmaal gekozen voor 100% stoom door 100 graden te kiezen via de Steamify-functie. Het kan allebei! Aan de slag!

Meer recepten voor de stoomoven? Kijk eens hier, dan ontdek je een heerlijk maar simpel driegangenmenu uit de stoomoven.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-04-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member