Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Maïs-courgette fritters uit ‘Het vriezerproof-kookboek’

YES! Misschien heb je het op onze social media kanalen al gezien en zo niet, dan lees je het nu hier: wij komen met een vriezerproof-kookboek! Wie nú dit fijne boek bomvol ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner om in te vriezen bestelt, is verzekerd van een exemplaar van de eerste druk. Je ontvangt het boek in mei!

We gaven jullie al eerder als cadeautje (in tijden van thuiszitten is het wel heel fijn om je vriezer alvast vol te stoppen voor drukkere tijden, namelijk…) dit dinerrecept voor gevulde paprika’s uit het boek. Maar deze tijden vragen om wat extra liefde, daarom delen we ook graag het recept voor maïs-courgette fritters uit het boek. Fritters zijn grove hartige pannenkoekjes, die uitstekend in je lunchtrommel gaan. Koud lekker, maar even opgebakken kan ook. 

SHOP HET VRIEZERPROOF-KOOKBOEK HIER

  • 10 fritters
  • 30 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je kunt de fritters invriezen nadat ze helemaal zijn afgekoeld, haal ze uit de vriezer de avond voordat je ze wilt eten en zet in de koelkast om te ontdooien. Óf doe bevroren in je lunchtrommel, dan zijn ze in de middag wel ontdooid. Eet ze vervolgens koud of bak even op in een koekenpan. Je kunt de fritters 3 maanden in de vriezer bewaren. ”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 31-03-2020

Krijg 2 e-kookboeken kado!

Sla je favo recepten op in je eigen account én ontvang onze nieuwste e-kookboeken ‘Sinner Sunday’ en '5 or Less Vega'!

Word gratis member