×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Gevulde paprika’s uit ‘Het vriezerproof – kookboek’

YES! Misschien heb je het op onze social media kanalen al gezien en zo niet, dan lees je het nu hier: wij komen met een vriezerproof-kookboek! Wie nú dit fijne boek bomvol ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner om in te vriezen bestelt, is verzekerd van een exemplaar van de eerste druk. Je ontvangt het boek in mei!

Hier geven we als cadeautje (in tijden van thuiszitten is het wel heel fijn om je vriezer alvast vol te stoppen voor drukkere tijden, namelijk…) alvast een dinerrecept uit het boek: gevulde paprika’s met quinoa. Uiteraard met maar vijf ingrediënten. Smakelijk!

SHOP HET VRIEZERPROOF-KOOKBOEK HIER

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Vries de gevulde paprika’s rauw en luchtdicht verpakt in en bak ze voor het eten af in de oven. Zorg dat de oven op 180 graden is voorverwarmd, de bevroren paprika’s ingesmeerd zijn met wat olie en dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak in zo’n 50 minuten gaar. Haal de laatste vijf minuten het aluminiumfolie eraf. Ingevroren paprika’s kun je tot twee maanden in de vriezer bewaren.”

Tip van Nina

“Shop 'Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek' op webshop.chickslovefood.com!”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 24-03-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member