×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

tussendoortjes

Koolhydraatarme tortillachips met avocadodip

Een lekker én koolhydraatarm tussendoortje, kan dat? Jazéker, kan dat. U roept, wij draaien. Of nouja, bakken dan. En dat zijn dus deze heerlijke koolhydraatarme tortillachips met avocadodip geworden! We maken ze met amandelpoeder en beleggen ze met cherrytomaatjes, knoflook, kaas, knoflook en een beetje chayennepeper. Lekker dat dat is! En ook gezond dus. Ja, die chicks bakken er wel wat van! 😉 enne.. met maar 6 ingrediënten en binnen 25 minuten staan deze koolhydraatarme tortillachips al voor je neus, waarbij de oven ook nog eens het meeste van het werk doet. Kan je ondertussen alvast verder met je favo film en daarna zonder schuldgevoel op de bank ploffen met je gezonde snack!

Als je even weer lekker back on track wilt gaan, is dit gezonde tussendoortje natuurlijk fantastisch. Maar weet je wat dat ook is? Het Healthy oktober digitaal meal plan. Dit tussendoortje komt uit dit e-book, waarin nog véél meer lekkere recepten staan. Maar liefst 31 dagschema’s zelfs, met gezonde en gevarieerde gerechten met hun voedingswaarden.

Benieuwd naar meer koolhydraatarme tussendoortjes? Dan willen we je voorstellen aan de Koolhydraatarme cheesecake met aardbeien. Naast tussendoortjes staan er ook een heleboel andere koolhydraatarme recepten online, zoals 10x koolhydraatarme ovengerechten. Thank us later!

Dit recept komt uit het digitale oktoberplan, scoor ‘m door op de cover te klikken!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 27-09-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member