×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

Makkelijk zelfgemaakte kibbeling maken

Vind jij het ook zo lekker om verse kibbeling bij de viskraam te halen? Is het niet nog leuker om kibbeling een keer zelf te maken? Daarom bedachten we speciaal deze makkelijk zelfgemaakte kibbeling maken. Het is namelijk totaal niet moeilijk en je hebt er niet veel voor nodig. Een win-win situatie dus. Anyway, snel aan de slag met dit recept zelfgemaakte kibbeling.

Vind je dit wel wat: iets zelf maken wat je ook zelf kunt hálen? Er ligt (bijna) een topper van een nieuw kookboek in de shop, namelijk Het sneller dan bestellen-kookboek. Dat betekent zoveel als: je favo bezorgmaaltijd binnen 20 minuten op tafel! Daar valt dit recept dus niet onder (kibbeling haal je meestal bij de viskraam en met 25 minuutjes valt-ie net buiten de boot, maar het is wel een goed opwarmertje! Denk je: die favo bezorgmaaltijden wil ik zelf maken? Pre-order dan snel ons nieuwste boek!

Wist je trouwens al dat deze kippeling met zelfgemaakte chili-mayo ook heerlijk is? Let op: het gaat hier dus niet om vis, maar om kip. We maakten dus geen tikfout met ‘kippeling’. 🙂 Of ga eens voor deze Thaise viskoekjes, dit voorgerecht met coquilles of maak deze Aziatische zalmtartaar met wasabi, mmmm.

 

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Vers gefrituurd zijn je versgemaakte kibbeling het allerlekkerste.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-03-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member