×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Kapsalon met aardappelcrisps

Zin in een lekkere hap comfort food vanavond? Dan is deze kapsalon met aardappelcrisps perfect! Want vink maar af: cheesy, crunchy én geserveerd met een zelfgemaakte knoflooksaus. Wat wil je nog meer? Enne, in 30 minuten staat -ie al op tafel te shinen.

In the mood voor een andere soort kapsalon dan die met aardappelcrisps? Wat dacht je van Italiaanse kapsalon met 5 ingrediënten of Kapsalon met truffelfriet? Of gooi ‘t over een andere boeg, en ga lekker voor pizza; dat valt ook altijd in de smaak!

Benieuwd naar nog meer maaltijden die je zou kunnen bestellen, maar nog veel lekkerder zelf kunt maken? Met ons Sneller dan bestellen kookboek maak je gerechten die nét zo lekker smaken als je favo bestelde maaltijd en dan óók nog eens razendsnel klaar zijn. Van dragon roll bowls tot truffelspaghetti en van krokante kip tot een American pizza Margherita. In dit boek vind je ze allemaal. En uiteraard ook kapsalon!

 

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 23-02-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member