Gezondere ontbijtcake van havermout – VIDEO

Yes, eindelijk! In deze kookshow maken we een keer een ontbijtrecept: een snelle ontbijtcake met slechts 6 ingrediënten. Havermout vermalen, alle ingrediënten erbij, nog even mixen en binnen 10 minuten staat deze topper in de oven. Ideaal, toch? Snijd hem in plakken en vries hem in. Je ontbijt voor de hele week is klaar! En lekker dat -ie is!

En wat is het snel gegaan, we zijn alweer bij de laatste show van januari aangekomen! Vandaag zie je in de kookshow dus ook Elise’s laatste update over haar goede voornemens. Benieuwd of ze het de laatste week nog heeft kunnen volhouden? Ook testen we vandaag een wel hele bijzondere foodtrend: het heeft alles te maken met taco’s. Nieuwsgierig? Bekijk snel de video hierboven. Check ook de videobeschrijving op YouTube voor het uitgeschreven recept.

Abonneer je HIER op ons YouTube kanaal (is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s!). 

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

12 reacties

Chantal -

Ziet er heerlijk uit! Ook handig voor als ik vroeg weg moet naar werk, als tussendoortje lijkt mij dit ook perfect. Is dit voor mij als absoluut geen keukenprinses ook mogelijk om te maken?

annemargreet -

Hi Chantal. Ja hoor, iedereen kan dit. 😉 Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Jessica -

Hi, qua portie voor ontbijt hoeveel plakjes raden jullie dan aan?

annemargreet -

Hi Jessica. Zelf eten we zo’n 2 plakken als ontbijt. Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Marie -

Leuke video! Alleen kan ik nergens de hoeveelheden van de ingrediënten terug vinden, ook niet op YouTube. Wat gaat er mis?

annemargreet -

Hi Marie. Die vind je in de videobeschrijving op YouTube (onder de video). Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Winnie -

Leuke video weer! 🙂 Misschien een beetje een gekke vraag, maar waar is het zwarte vestje van dat Elise draagt bij het maken van de ontbijtcake?

annemargreet -

Hi Winnie. Helemaal geen gekke vraag hoor. Hij is van Pull & Bear, maar wel al wat ouder! Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Vivianne -

Ziet er heerlijk uit! Kan ik de hazelnoten ook vervangen door andere noten? Zo ja, wat raden jullie aan?

annemargreet -

Hi Vivianne. Ja hoor, walnoten of pecannoten kunnen ook prima. Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Michelle -

Ik vind het wel jammer dat jullie de recepten niet in de post op clf zetten. Op YouTube lukt het me niet te kopiëren waardoor ik ze niet bij mijn favoriete of te testen lijstjes kan voegen 🙈

annemargreet -

Hi Michelle. Je vindt het uitgeschreven recept ook in de videobeschrijving op YouTube. Dit kun je ook gewoon kopiëren. Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube