×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezondere baksels

Gezonde scones met frambozen

Yes, het is weer frambozentijd! Een van onze favoriete vruchten, want zeg nou zelf: het zijn toch net snoepjes? Deze gezonde scones met frambozen zijn om je vingers bij af te likken én verantwoord. Je maakt ze lekker met speltmeel en honing. En als ze klaar zijn kún je ze nog aftoppen met clotted cream of kies ook hier voor een wat gezonder alternatief: wat Griekse yoghurt.

Hoeft het van jou niet zo gezond maar wil je wel die frambozen? Dan hebben we ook wat sinners voor je. Wat dacht je van frambozen-cheesecake bars, witte chocolade blondies met frambozen en pistache of Eton mess met frambozen en pistachenoten? Geniet ervan.

En na deze gezonde scones met frambozen nog wat meer inspiratie voor andere scone-recepten, al dan niet gezond? Ook dat hebben we voor je, kijk hier maar eens.

In ons Everything You Need-kookboek vind je het beste van beide werelden: van Skinny Six tot Sinner Sunday en alles daartussenin.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker met wat Griekse yoghurt!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-05-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member