×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Gezonde nacho’s met olijven en hummus

Als het kon zouden we elke dag een bak nacho’s met room en kaas leegeten, zoooo lekker! Maar eerlijk is eerlijk, daar worden we niet gezonder van. Deze gezonde nacho’s (nou ja, gezondERE) met olijven en hummus kunnen daarentegen príma wat vaker op het menu staan. Eet ze als simpel diner of serveer ze als onderdeel van een wat gezondere borrelplank. Het kan en mag allemaal!

De truc is dat je de nacho’s maakt van volkorenwraps en dat we de meest vette toppings achterwege laten. Dus geen room en cheddar, maar wel olijven en hummus! Je hebt in totaal maar 6 ingrediënten nodig en binnen een kwartiertje kun je ervan smullen. Ze zijn zo lekker dat je niet eens proeft dat ze gezonder zijn dan de met kaas en room overladen nacho’s. Wedden dat je ook hiervan die hele bak gewoon leegeet?!

Enne ben je sowieso nachofan? En hoeven het niet per se altijd maar gezonde nacho’s te zijn? Probeer ook eens deze nacho’s met zoete aardappel, nacho’s met chorizo of een van deze 3 nachoschotels.

Fan van deze gezonde nacho’s met olijven en hummus? In ons Skinny Six-kookboek vind je nog veel meer gezonde recepten zoals deze, met maximaal 6 ingrediënten.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker wat verse bladpeterselie!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 18-08-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member