Gezonde choco wafels uit de oven – VIDEO

Het is één groot feest aan de ontbijttafel wanneer je deze chocolade wafels op tafel zet. Gezond, makkelijk en heel erg lekker. Om je vingers bij af te likken. En je hebt niet eens een wafelijzer nodig! Ja het kan echt, met deze gezonde wafels uit de oven.

Met slechts 6 ingrediënten, 5 minuten mixen en 15 minuten wachten, heb jij gegarandeerd een goede start van de dag. Wil je weten hoe je ze precies maakt? Klik dan snel op bovenstaande video om hem te bekijken of ga naar ons YouTube kanaal.

Abonneer je HIER op ons YouTube kanaal (is helemaal gratis en zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s!

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

5 reacties

Yvette -

Hoi zou je de wafels ook met amandelmeel of havermeel kunnen maken

annabelle -

Hi Yvette. Ja dat kan, de smaak zal er wel wat door veranderen. Groetjes, Annabelle – Chickslovefood.com

Vivian -

ja ik gebruik inderdaad een kwastje, maar deze keer is het wel gelukt!! is echt de eerste keer dat ze zo mooi lukken. ligt misschien ook aan de ingredienten ofzo. en ze waren erg lekker!

Vivian -

Hoe lukt het jullie toch iedere keer om de wafels zo goed uit de vorm te krijgen?! Bij mij blijft iedere keer een deel plakken, en ik heb al verschillende dingen geprobeerd..invetten met kokosolie, vloeibare boter, zonnebloemolie. Zo jammer als die lekkere wafels er niet mooi uitkomen.

annemargreet -

Hi Vivian. Wat jammer om te horen! Gebruik je dan wel een kwastje om te zorgen dat alles ingevet is? Groetjes, Anne-Margreet – Chickslovefood.com

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube