×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Het Back on Track 8 weken plan

Filodeegcrackers met fetadip

In ons Back on track 8 weken plan vind je 8 gezonde weekschema’s met ontbijtjes, lunch, diner én tussendoortjes. Zo ook deze heerlijke filodeegcrackers met fetadip! Ideaal voor als je wel wilt snacken, maar niet (teveel) van je gezonde eetpatroon af wilt wijken. Enne, deze filodeegcrackers zijn óh zo simpel om te maken, maar óh zo lekker.  Het is eigenlijk niets meer dan filodeeg bestrooien met alles wat je lekker vindt en ‘t vervolgens in de oven lekker knapperig laten worden. Easy does it!

Deze crackers van filodeeg bestrooien we met feta, cayennepeper, paprikapoeder, koriander en honing. Enne, de combinatie van honing en feta is om te smullen, kunnen we je vertellen. De cayenne maakt ‘m wel wat pittig, dus als je daar niet van houdt, kun je ‘m ook gewoon weglaten. Vervolgens bak je de crackers 10 minuten in de oven en laat je ze even afkoelen. Maak ondertussen de3 fetadip klaar en tadaaa, je lekkere hartige hapje is klaar!

Wij maken maar al te graag  ‘crackers’ of wafels van filodeeg. Zo ook deze Arabische filodeegcrackers, Italiaanse filodeegcrackers of een hummuskrans met filodeegcrackers. Opties genoeg dus, als deze filodeegcrackers met fetadip je wel beviel! Mocht je nou ook benieuwd zijn naar die 8 gezonde weekschema’s waar we ‘t net over hadden, die vind je hier!

 

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 24-05-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member