×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x verantwoorde wraps

Yes, er staan weer eens wraps op het menu! In deze 3x verantwoorde wraps gaan we aan de slag met onze favo producten van Santa Maria. Zo maken we een frisse salsa van ananas en Santa Maria Taqueria Salsa en brengen we pulled chicken op smaak met Santa Maria Fajita Seasoning Mix. Je hoort ‘t: met deze recepten kan jouw weekend niet meer stuk.

Verwerk je overgebleven tortilla’s in deze heerlijke wraphapjes.

1. Wraps met gezondere pulled chickensalade

Staan deze wraps met pulled chicken vanavond bij jou op tafel? Ze zijn heerlijk romig dankzij de cottage cheese en een beetje pittig dankzij de Santa Maria Green Jalapeño.

Bereidingstijd: 30 minuten

Dit heb je nodig (voor 2 personen):

Bereiding:

2. Wraps met zalm en ananassalsa

En dan nu het meest frisse gerecht uit deze 3x verantwoorde wraps met onder andere zalm en Santa Maria Taqueria Salsa. Komt-ie:

Bereidingstijd: 10 minuten

Dit heb je nodig (voor 2 personen):

Bereiding:

3. Vegan wraps met walnoten en paddenstoelen

Tot slot een lekker vegan recept. Deze wraps maak je met paddenstoelen, witte kool en Santa Maria veggie taco kruidenpasta.

Bereidingstijd: 10 minuten

Dit heb je nodig (voor 2 personen):

Bereiding:

  • Snijd de paddenstoelen in stukjes en hak de walnoten grof.
  • Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de paddenstoelen 5 minuten. Voeg daarna de gehakte walnoten toe en bak nog 1 minuut.
  • Voeg ook de Santa Maria Veggie Taco Kruidenpasta toe aan de paddenstoelen en roer het geheel goed door. Verwarm nog 1 minuut.
  • Verwijder ondertussen de schil en pit van de avocado en snijd het vruchtvlees in plakjes.
  • Verdeel de witte kool over de Santa Maria Tortilla’s with Whole Wheat Medium en schep hier het paddenstoelenmengsel overheen. Maak de wraps af met de plakjes avocado en rol op.
Dit recept is geschreven op 06-05-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member