×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

7x gezonde koekjesrecepten

Het blijft toch vaak lastig om gezonde tussendoortjes te vinden zonder al te veel onnodige toevoegingen. Gelukkig is dat heel gemakkelijk op te lossen: wij bakken onze gezonde tussendoortjes gewoon zelf. Inmiddels hebben we al heel wat recepten verzameld en daarom delen we vandaag 7 van onze meest favoriete healthy koekjesrecepten. Deze moet je echt eens uitproberen!

gezonde chocolate chip cookies - chickslovefood.com

Dus tijd om de keuken in te duiken en aan het bakken te gaan, want deze receptjes zien er toch te lekker uit?

1. Chocolate chip cookies
Gezonde koekjes mét chocolade, wat wil je nog meer? Dit is een ideaal receptje om een snel opkomende craving naar zoet te stillen.

2. Notenkoekjes
Knapperig van buiten en een beetje chewy van binnen. Mmm, het recept voor deze notenkoekjes is gelukkig goed voor zo’n 20 stuks, dan heb je zeker genoeg om van te smullen. 😉

3. Kokos-amandel bites
Dit zijn misschien meer bites dan koekjes, maar ze mogen gewoon in dit lijstje vinden wij. Te maken met 4 gezonde ingrediënten, en heel moeilijk om vanaf te blijven.

4. Supersnelle havermoutkoekjes
Supersnelle receptjes daar houden wij van. En daarom houden we ook zo van deze havermoutkoekjes. Binnen 15 minuten zet jij ze op tafel. En dat met slechts 6 ingrediënten!

5. Haverkoekjes met zaden en rozemarijn
Nog zo’n fijn receptje met slechts 6 ingrediënten. En ditmaal geen zoet maar een hartig receptje. Koekjes met lekker veel smaak en ook nog eens heel gemakkelijk te maken.

6. Spicy maïskoekjes
Koekjes met maïs? Jazeker, ook dat is heel lekker. Deze simpele spicy maïskoekjes zijn heel veelzijdig. Je kunt ze serveren bij een brunch, bij een salade of zelfs als bijgerecht tijdens het avondeten.

7. Chewy perenkoekjes
Heb je nog een (super)rijpe peer liggen? Dan kun je deze makkelijke perenkoekjes met stukjes chocolade maken. Zien ze er niet heerlijk uit?

JE KUNT NÚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK KOPEN, KLIK HIER! ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE TIENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

gezonde koekjesrecepten - CHICKSLOVEFOOD.COM

Dit recept is geschreven op 18-08-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member