×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x makkelijke lentepasta

Even ongeacht wat voor weer het is, volgens de kalender is het absoluut lente! Dus dat betekent even wat minder dikke, volle soepen en warme stamppotten, en iets méér lichte of frisse maaltijden, lekker makkelijke lentepasta bijvoorbeeld! Dit zijn 5 van onze favorieten.

1. Pasta met muntpesto


We geven een originele twist aan de klassieke pasta pesto met deze groene pasta met muntpesto. De zelfgemaakte pesto van munt, feta en walnoten heb je zo gemaakt en smaakt verrassend lekker.

2. Pastasalade met kip en avocado


Een gezonde pastasalade met kip en avocado klinkt als de perfecte Skinny Six, toch? Dat klopt, met maar 6 ingrediënten staat deze romige pastasalade snel op tafel. Een ideale lentepasta!

3. Pastasalade met carpaccio


Een supersnelle salade die binnen 10 minuten klaar is, wie wil dat nou niet? Deze fijne pastasalade met carpaccio, rucola en Parmezaan is ideaal. Hij bevat natuurlijk maar weer 5 ingrediënten, dus je hoeft niet met een lange boodschappenlijst naar de supermarkt.

4. Tagliatelle met burrata


Zin in pasta én gek op romige kaas? Dan is deze tagliatelle met burrata iets voor jou. Dit gerecht staat in een handomdraai op tafel en ook deze bevat slechts 5 ingrediënten. What’s not to love?!

5. Penne met romige zalm


Combineer eens pasta en zalm met een zelfgemaakte saus van crème fraîche en zongedroogde tomaten. Zo krijg je deze onweerstaanbare penne met romige zalm. En geloof ons maar: die wil je vanavond eten!

Dit recept is geschreven op 22-04-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member